Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Co můžeme očekávat v oblasti lásky, intimity a sexuálních hrátek? Odpovědi nám poskytne horoskop na středu 8. listopadu 2023. Pojďme se podívat na hvězdy, které pro dnešní noc určují, jaká bude sexuální konstelace a co nás v oblasti sexu čeká.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Pokud jde o lásku, chybí vám v současné době trochu nadhledu. Udělejte si na chvíli odstup a utřiďte si své myšlenky a pocity. Nikam nespěchejte, protože tím svému vztahu akorát uškodíte. Pokud váš partner nemá chuť vztah posouvat někam dále, netlačte na něho.

Býk (21. 4. - 20. 5.)

V oblasti lásky vás čeká opravdu žhavé období. Právě dnešní večer je předpokladem k tomu, že objevíte dosud neobjevené. Nebojte se změn a buďte trochu ostřejší. Právě to váš sexuální život vyžaduje.

Blíženci (21. 5. - 21. 6.)

Dnešní večer bude patřit vám. Blíženci si budou vybírat a vyžadovat neobvyklá místa i způsoby, jak uskutečnit sex. Pohlavní styk bude dnes večer považovat jako zábavu, kterou nebudou chtít ukončit.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Vzhledem k tomu, že jste se s partnerem zřejmě ráno neprobudili do dobré nálady, sex je pro dnešní večer jako dělaný. Připravte si pro svého miláčka nějaké překvapení, například ve formě sexy prádélka a vyzývavé krajky.

Lev (23. 7. - 23. 8.)

Lvi a lvice dnes svého partnera překvapí nečekanou vášní! Díky správné konstelaci jejich znamení se v nich zvedne vlna žádostivosti, noc tak bude jako stvořená pro milostné experimenty. Oblékněte proto prádélko, vytáhněte erotické hračky a prolistujte Kámasútru!

Foto: Profimedia.cz
Oddejte se vášni!

Panna (24. 8. - 23. 9.)

Panny, dnes večer na sex zapomeňte. Vzhledem k tomu, že hvězdy nejsou pro vaše znamení správně nastaveny, mohly byste svého partnera v posteli spíše urazit. Upřímně, žádný muž netouží po sexu s umělou pannou.

Váhy (24. 9. - 23. 10.)

Pokud jde o lásku, jste nevyzrálé, milé Váhy. Máte rády klasiku, bojíte se vyskočit na partnera a převzít v sexu iniciativu. Zkuste se trochu odvázat a ukázat svému miláčkovi, že o něho stojíte. Mimořádně dobře vám to dnes bude ladit s Beranem, Štírem a Kozorohem. Máte ho doma? Tak směle do toho.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Štíři dnes večer chtějí změnit prostředí. Postel je nebaví, proto budou chtít trochu odvaz. Pokud po vás partner vyjede v autě nebo ve výtahu, nebojte se toho. Tím váš vztah dokážete posunout na zcela jinou úroveň.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Sex je pro vás neznámým dobrodružstvím. Podle hvězd to vypadá, že vás partner překvapí rychlovkou na zcela nezvyklém místě. Žena naopak bude vyžadovat, abyste ji vy, muži, udělali co nejvíce šťastnou.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Kozorozi, tento večer na sex zapomeňte. Alespoň na ten intimní. Možná si ale můžete pustit film se sexuální tématikou, který by vás na následující dny pořádně nažhavil.

Vodnář (21. 1. - 19. 2.)

Žena narozená ve znamení Vodnáře bude dnes večer chtít tvrdost a žhavost. To znamená, že jí udělá dobře jak líbání, tak dlouhé mazlení a vzrušující předehra. Dnes večer budou Vodnáři chtít sex natvrdo a využijí k tomu pomůcek z filmu Padesát odstínů šedi.

Ryby (20. 2–20. 3.)

Váš sexuální vztah je v současné době plný energie. Proměňte tuto energii v pozitivní náladu a nakažte i svého partnera. Dnes večer budete vymýšlet nové věci a možná dospějete i k tomu, že chcete zkusit něco nového, co pro vás bylo doposud neobjeveno.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám