Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poté, co odešel od manželky Pavly Tomicové (61), založil Ondřej Malý (58) novou rodinu po boku Kristýny Kociánové (39). Společně s ní a synem Jakubem vyrazili na charitativní bazar seriálu Zlatá labuť. Moc dlouho se tam ale nezdrželi.

Krátce po příchodu na zmíněnou akci pár zjistil, že jsou přítomni nejen fanoušci seriálu, ale i zástupci médií. S ohledem na malého Jakuba i na to, že společně vyrazili jako rodina, se rozhodli rychle vyklidit pole, aby se veškerá pozornost neupřela pouze na ně.

Zvláště poté, co Tomicová před pár týdny náhle přerušila své pracovní závazky, včetně natáčení seriálu Zoo a milovaného divadla s tím, že potřebuje pauzu. A to pořádnou! Ve světle této skutečnosti by asi nebyl nejlepší nápad chlubit se příliš okatě novou rodinou a dávat najevo, jak jste aktuálně spokojení a šťastní.

Malý s Kociánovou a synem Jakubem, který roste jako z vody a rodičům už je cenným parťákem, strávili na charitativním bazaru jen okamžik a zase pospíchali pryč.

Další články

Načítám