Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vítězka Miss České republiky z roku 2018 Iveta Maurerová považuje zpěvačku LP, se kterou už nějaký ten pátek randí, za svou životní lásku. Je to skoro rok, co se poprvé potkaly, když byla LP hostem Víkendové Snídaně, kde Iveta pracuje.

Slavná zpěvačka si pak krásnou moderátorku vybrala do svého klipu, přeskočila jiskra a láska byla na světě. Našli se samozřejmě i hateři, kteří jejich vztahu nevěřili, a dokonce do sympatické Ivety rýpali na sociálních sítích, že se chce vztahem s LP jen zviditelnit.

To ale zjevně není pravda, protože jsou spolu dodnes. Pracovně vytížená zpěvačka má za sebou úspěšné turné, po kterém se konečně našel čas na delší dovolenou. Tu si s Ivetou užívala na Bali, kde dámy našly doslova ráj na zemi.

Novácká moderátorka se nyní na sociální síti pochlubila zamilovanými fotkami s LP, které nikoho nenechaly na pochybách o tom, jak si dovolenou obě dvě užily. Zaláskovaná Iveta k fotkám přidala i krásné vyznání. „Moje lásko, děkuji ti za všechno, díky tobě si užívám ty nejúžasnější momenty v životě. Moc tě miluji,“ napsala. Jak jim to sluší, se podívejte do galerie.

Další články

Načítám