Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Petr Vojnar (48) je dvojnásobný táta. Prvního syna Sebastiana vychovává s bývalou partnerkou. Druhý synek Tobias Cristopher se mu a jeho partnerce Lence Weindlichové narodil teprve před týdnem.

„Maličký je doma dva dny, narodil se před týdnem. Lenka byla pět dní v nemocnici, protože měla trošku komplikovanější porod a já jsem byl zatím doma jen jednou,“ svěřil se Petr Vojnar Super.cz s tím, že rozhodně není ten typ muže, který by dával ruce pryč třeba od přebalování.

„Nikdy jsem neměl problém s přebalováním a všeobecně s péčí, rád se starám. V tomto ohledu můžu pokorně říct, že jsem fakt asi dobrý táta. O Tobíka se budu starat stejně jako o Sébu,“ řekl.

Druhý syn Petra Vojnara má unikátní jméno. Dle známého moderátora je první v České republice, a možná také na světě. Petr mu už dokonce vymyslel přezdívku „TC“. „Druhé jméno má takové, že jsme museli žádat úřad o povolení. Vymyslel jsem si, že to bude Cristopher, což neexistuje. Má unikátní jméno a po tátovi bude celý unikátní. V Česku je určitě jediný, a možná i ve světě,“ dodal Petr s úsměvem.

Související témata:

Další články

Načítám