Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda pánských magazínu Elizabeth Chevalier patří k úspěšným americkým glamour modelkám. Ač je zvyklá se na obálky magazínů svlékat, ne vždy je nahota v plánu. Naposledy se vnadné blondýnce stalo menší faux pas, když pózovala v reklamě na značku kalifornské balené vody.

V černých plavkách s hlubokým výstřihem se nechala zvěčnit v odvážných pózách. Její chirurgicky zvětšená ňadra byla ale pro plavky jednoduše příliš velká, a tak jí u jedné pózy vykoukla bradavka.

Elizabeth ale dělala, jako by se nic nestalo, a fotka nakonec vznikla. Pánové si tak při pohledu na vyzývavou modelku přijdou na své. Ona sama měla ještě nedávno problém s nápadníky. Podle svých úvah byla totiž až příliš žhavá na to, aby s ní muži chtěli chodit. Když už se někdo našel, považoval ji jen za trofej.

Svého vyvoleného ale nakonec přece jen našla. Přítel Tony o ní nejprve vůbec nejevil zájem, což vzbudilo její pozornost.

„Byl to jediný chlap, kterého jsem nezajímala, a mě to trápilo. Pak jsem ho viděla na večírku Maximu, šla jsem přímo za ním a pozdravila ho, ale nepamatoval si mé jméno, což mě vážně naštvalo. Nebalil mě a neměl žádné postranní úmysly,“ nechala se na Instagramu slyšet modelka. Snažit se prý začal až později a vznikla z toho láska jako trám.

Související témata:
Elizabeth Chevalier

Další články

Načítám