Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Takhle uvolněného a veselého Marka Vašuta (64) v Ulici, kde hraje akurátního soudce, asi nikdy neuvidíme. Herec a moderátor vyrazil na oslavu 65. narozenin svého kamaráda Zdeňka Podhůrského, kde si rychle našel „svoje lidi“. Třeba Zdeňka Mahdala.

Když společně dorazili na party spojenou s vernisáží ženských aktů, nestačila se Mahdalova přítelkyně Radka divit. Což o to, nahotinky by ještě zvládla, přece jen jde o umění, spíš ji zaskočilo, jak rychle její partner vzal roha.

Naštěstí dobře ví, kde má svého milého hledat, když na to přijde. Obvykle se zdržuje poblíž baru. Stejně tomu bylo i tentokrát. Mahdal tu s Vašutem, Podhůrským a Václavem Vydrou (68), který byl dalším z VIP gratulantů, řešili chlapské záležitosti a výborně se bavili.

Později se k nim připojil i Robert Jašków (54). A dopřáli si samozřejmě i nějakou tu sklenku, ať už piva, vína, nebo sektu. Není divu, že se oslava, kde oslavenec také vystoupil se svou kapelou Underhill band, protáhla až do pozdních hodin.

Sympatická partnerka krále dabingu se naštěstí umí zabavit po svém a pro svého muže má pochopení. Přece jen má pověst výborného baviče a vypravěče, a tak není divu, že je po něm vždy sháňka a jeho přítomnost je víc než vítaná. Musela tak přijmout fakt, že se o něj musí čas od času dělit. A to i v případě, že na večírek dorazí společně.

Další články

Načítám