Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nebyla by to Tori Spelling (50), kterou si lidé pamatují jako Donnu z Beverly Hills, kdyby ve svém pravidelném podcastu nepobavila něčím ze svého života. A to i když ona sama to rozhodně jako legraci nemyslela.

Nad tím, co herečka vykládá ve svém podcastu, často zůstává rozum stát. Nebojí se odhalit občas i nechutné záležitosti ze svého soukromí, opírá se ale i do svého manželství. S Deanem McDermottem byla osmnáct let a má s ním pět dětí. Odloučili se loni v červnu. Nejen že manželovi v březnu přímém přenosu oznámila, že podává žádost o rozvod, teď ještě veřejně pronesla, že by s ním ani tak dlouho nebyla, kdyby ji netrápila jistá obava.

„Jedna z mých největších obav, a možná jsem kvůli tomu zůstala déle, je, že mám pocit, že v našem světě je těžké být s mužem a necítit se oslabená. Ne naším přičiněním, ale tím, kým jsme a jak jsme byly zaškatulkovány společností,“ řekla svému hostu, představitelce Brendy Shannen Doherty a pokračovala.

„My nejsme jen ženy, které vydělávají peníze. Jsme ženy, které mají moc, jsme ženy, které mají slávu. Těžko bych někdy potkala muže, který by se necítil méněcenný kvůli mému postavení.“

Shannen Doherty pak své dlouholeté kamarádce řekla, že také existují muži, kteří mají své vlastní postavení, i když třeba v úplně jiném oboru. Brenda ale souhlasila s tím, že může být těžké žít se ženou, která „získá rezervaci v jakékoliv restauraci.“

Na takový projev samozřejmě reagovala spousta lidí. „Jaký úspěch? Vyhrála genetickou loterii tím, že se narodila jednomu z nejbohatších a nejvlivnějších mužů v Hollywoodu a dokázala získat roli navzdory tomu, že vypadá jako kůň. A přesto se jí to podařilo pokazit,“ reaguje jeden ze čtenářů magazínu Page Six a odkazuje na to, že Tori je dcerou Aarona Spellinga, který jako producent stál právě za seriálem Beverly Hills.

„Muž, který by se bál jejího úspěchu? Zlato, tak toho se neboj,“ reaguje jiný. „Ona žije v takovém klamu,“ myslí si další. Je otázkou, jaké další úspěchy kromě seriálu Beverly Hills má sama Tori na mysli, seznam dalších titulů, ve kterých se objevila, totiž není příliš dlouhý.

Další články

Načítám