Hlavní obsah
Článek

Doteď bylo zvykem, že se za drahé esemesky mohli sexuchtiví diváci podívat na erotické hrátky slečen na videochatu. Podobný osud ale čeká i Danielu Šinkorovou (51). Tu totiž spolu s dalšími hvězdami muzikálu Naháči producenti prodávají za osmdesát korun na dvě hodiny.

"Každý, kdo si během jednoho ze třiceti představení Naháčů od čtvrtého října zaplatí osmdesátikorunovou esemesku, bude moci přes internet sledovat herce ze všech úhlů. Budeme mít čtrnáct kamer všude možně," slibuje producent a autor textů k Naháčům, prvnímu interaktivního multimediálnímu muzikálu na světě Slávek Boura. A že bude vidět všechno. Každý detail, každý milimetr tváře a nejen jí.

A že bude na co koukat. Daniela Šinkorová hraje necudnou holku, Martin Maxa zakukleného homosexuála, Zbyněk Drda nebo David Gránský jeho mladičké milence. Jenže, jak hovoří podnázev muzikálu, nic opravdu není takové, jak se zdá, a na konci se charaktery postav ukáží v úplně jiném světle.

Tvůrci muzikálu, jehož hudební složku má pod pseudonymem na svědomí Jarek Šimek, jenž kvůli pracovnímu přetížení dokonce i zkolaboval a musel být převezen do špitálu, slibují mnoho překvapení. "I v takovém muzikálu může být k vidění nahota a sex. Jen možná trochu jinak, než je zvykem. Víc ale neprozradím, jen to, že to bude ostré a dokonce jsme měli potíže s našimi spolupracovníky, kteří některé scény nemohli rozdýchat. Diváky naše show o maskách, za něž se všichni nejen na sociálních sítích schováváme, rozhodně bude bavit," slibuje závěrem Boura, který spolu s herci ve středu 21. září v 18 hodin pokřtil v pražské restauraci Mušketýr cédéčko Naháčů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám