Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Aneta Krejčíková (33) dbá na zdravý životní styl, což je znát i na její postavě, kterou si udržuje i pravidelným pohybem. Oblíbená herečka a maminka dvou dětí přiznala, že nesportuje pouze kvůli hezké postavě. Tu spíš bere jako další benefit.

„Jsem žena, spokojená asi nikdy nebudu, ale snažím se. Stačí mi, aby bylo to tělo ve formě, aby fungovalo, nejen aby bylo hezké. Aby mě nebolely záda, nebo když zvedám svoje děti, tak abych je zvedala v pohodě a nebyla z toho rozbitá,“ svěřila se Aneta Super.cz s tím, že chodí do fitka a na box. Ovšem pouze tehdy, když jí to časové možnosti dovolí.

„Potřebovala bych, aby měl den ještě jednou tolik,“ podotkla s úsměvem Aneta, které se daří v osobním i pracovním životě.

„Snažím se radovat z věcí, které kolem sebe mám. Mám radost z dětí, náš malý chlapeček půjde v září do první třídy, což mi přijde neuvěřitelné. V Divadle na Vinohradech zkouším Večer tříkrálový, mám před kristovkama, bude mi 33 let. No, samé hezké věci,“ dodala půvabná herečka.

Další články

Načítám