Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48) se přátelila s celou řadou osobností našeho šoubyznysu. Poslední léta před tragickou smrtí, kdy spáchala sebevraždu skokem pod vlak, se stáhla do ústraní. V době, kdy na tom byla ještě dobře a neměla tak velké problémy s alkoholem, ale patřila k ozdobám společenských akcí.

Velmi dobře si rozuměla mimo jiné s Karlem Gottem (†80) a tehdy ještě jeho přítelkyní Ivanou (48), která s Ivetou roku 2003 mimo jiné dováděla i na pouti, kde si společně s chutí vyzkoušely nejrůznější atrakce.

Zpěvačka zářila jako sluníčko a bylo vidět, že si s Ivanou rozumí. Fotografové je později zvěčnili i na dalších společných akcích, kde nechyběl ani Karel Gott. Později už to s Ivetou šlo bohužel z kopce.

Není divu, že měla Iveta v minulosti ke Gottovi blízko, dlouhá léta byl totiž jeho dvorním skladatelem Ladislav Štaidl, osudový muž Ivety Bartošové. S Gottovými se přátelila i poté, co už s Ladislavem Štaidlem dávno nebyla, snímek z poutě ostatně pochází z doby, kdy zrovna prožívala románek s o sedm let mladším designérem Danielem Bartákem, který jí ale stejně jako celá řada dalších vztahů bohužel nevyšel.

Další články

Načítám