Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Některá znamení upřednostňují dlouhou a jemnou předehru, zatímco jiná potřebují vášeň. Někdo se cítí uvolněný pouze v soukromí čtyř stěn, zatímco u jiných se rodí otázka, proč se nevydat za erotickými zážitky do přírody. Pro některé jedince představuje sex příležitost ukázat svou všestrannost, zatímco jiní se snaží nalézt erotickou harmonii.

Beran

Beran je v sexu velmi impulzivní, netrpělivý a plný vášně. Okamžitě je připraven čelit sexuálním výzvám. Předehra není jeho nejsilnější stránkou a upřednostňuje spíše rychlý a vášnivý sex. Rád experimentuje mimo obvyklé prostředí čtyř stěn. Vzrušuje ho spontánní rychlý sex a sex na neobvyklých veřejných místech.

Býk

Pokud máte vztah s někým, kdo patří pod znamení Býka, můžete očekávat, že vás rozmazlí, například vanou plnou bublinek, růžovými okvětními plátky nebo večerem při svíčkách. Jeho sexuální touha je úzce spjata se smysly zraku, chuti, čichu a hmatu. Při sexu využívá všech těchto smyslů, aby vás dokonale uspokojil, a můžete si ho vychutnávat celou noc. Jeho erotogenní zónou je krk, proto líbání nebo jemné kousání této oblasti ho může doslova rozpálit.

Blíženci

Pro toto hvězdné znamení je časté střídání sexuálních poloh velmi vzrušující. Blíženec není příliš vybíravý, co se týče sexuálních preferencí. Má rád různorodost a vše, co s tím souvisí. Rád experimentuje s různými polohami a sexuálními pomůckami. Má také sklony k vyhledávání sexuálních zážitků na neobvyklých místech a k otevřenosti vůči polygamním vztahům.

Rak

Když si vás opravdu oblíbí a bude vám důvěřovat, plně se vám otevře, což zaručuje nezapomenutelný sexuální zážitek. Nezajímají ho povrchní, jednorázové vztahy. Potřebuje čas, aby se dokázal zbavit svých zábran a mohl vám ukázat jak svou něžnou, tak divokou stránku.

Lev

Miluje svádění, a to jak aktivní, tak pasivní. Je romantik, který si užívá, když se před ním svlékáte pomalu a smyslně, přičemž je to určeno jen pro jeho oči. Má přirozený talent v posteli, na který je právem hrdý. Není sobecký a nikdy se nezaměřuje pouze na vlastní potěšení. Touží slyšet, jak je v sexu dobrý.

Panna

Panna má rozsáhlé znalosti o sexu a ráda experimentuje s novými pozicemi. Pro ni je důležitá čistota, a proto ji vzrušuje svěží ložní prádlo a vůně parfému. Nepřitahují ji sexuální dobrodružství na veřejných místech. Jako romantik si užívá klidný a stabilní vztah plný rutiny. Během sexu ocení, když jí partner či partnerka jasně vyjádří své přání – a snaží se jim vyhovět co nejlépe.

Váhy

Mezi prostěradly je vynikající a stejnou úroveň očekává i od svého partnera či partnerky. Muž tohoto znamení je v posteli hravý a smyslný, rád slyší během sexu sprostá slova a chce, aby si oba užívali. Jeho oblíbenou polohou je klasická pozice 69, ale je otevřený i novým zážitkům a je ochoten vyzkoušet téměř cokoli, pokud to není příliš nebezpečné. Miluje dlouhou předehru a je nadšený ze sexy spodního prádla.

Štír

Štíři jsou známí svou extrémní sexuální energií a mají velmi silné libido, což může někdy vést k závislosti na sexu. Mají zájem o zkoušení nových zážitků a obzvlášť je vzrušuje hraní role nadřízeného. Se Štírem se v posteli nikdy nebudete nudit, protože přesně ví, co chce, a je odhodlán to získat.

Střelec

Jako přirozený průzkumník považuje sex za dobrodružství. Vzrušuje ho myšlenka na možnost být přistižen během činu, což se odráží v jeho fantaziích o sexu na veřejných místech, jako jsou výtahy nebo jakákoli jiná netradiční místa. Rychle se nudí, což ho vede k hledání spontánnosti ve svém sexuálním životě. Je vždy otevřený zkoušení nových věcí a hledá způsoby, jak oživit své sexuální zážitky.

Kozoroh

Přistupuje k sexu s plným odhodláním a nasazením. Ve svém přístupu je velmi vášnivý a snaží se zjistit, co by vás nejvíce vzrušilo. Obzvláště ho fascinují fantazie na sado-maso hry, při kterých preferuje dominantní roli. Pro něj je klíčové, aby se oba partneři cítili dobře, uvolněně a měli mezi sebou silné intimní pouto, které umožňuje oboustranně si sex naplno užít.

Vodnář

Jeho největší fantazií je skupinový sex a má zájem zkoušet vše, co je nové. Pro něj sex není na prvním místě a nevnímá ho jako příliš intimní zážitek, ale spíše ho bere jako formu zábavy. Rád využívá sexuální hračky, které mu pomáhají dosáhnout vyvrcholení snadněji. Je otevřený zkoušení nových věcí, pokud to považuje za dostatečně zajímavé a pokud to není příliš náročné na jeho energii.

Ryby

Tato romantická bytost vnímá ložnici jako neomezený oceán možností, kde může milovat donekonečna. Obzvláště ho baví tantrický sex. Je jemný, romantický a ve svých projevech velmi emotivní. Skvěle dokáže vyčíst vaše pocity a potřeby, rozumí tomu, co vás baví a co naopak ne, a přesně ví, jak vás uspokojit. Jeho prioritou je vaše potěšení, což je pro něj velmi důležité.

Související témata:

Další články

Načítám