Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se kontroverzní slovenská influencerka Alex Wortex objeví ve společnosti, tak si mohou být pořadatelé jistí, že bude postaráno o pořádný rozruch.

Za popraskem vždy stojí její šílené outfity, které jsou svou výstřední a občas i vulgární stránkou za hranou slušnosti. Častokrát například nechala na odiv své ochlupení v intimních partiích, které si hrdě neholí. Vůbec nejbizarnější model vynesla v roce 2019, kdy jí poprsí kryly škeble a ke klínu měla připásanou chobotnici s nápisem Eat My Octopussy (sněz moji chobotničku, pozn. red.)

Alex se po delším čase opět ukázala ve společnosti a na své poměry celkem zahalená, přesto se opět postarala o rozruch. Akce se totiž konala ve Slovenském národním divadle, kde měl party slovenský zpěvák David Key, který se také postaral o kontroverzní podívanou, nechal se totiž zavřít do rakve.

Pokud jde o Alex, tak vynesla černou sukni, ke které zvolila kompletně průhledný růžový top s peřím kolem krku a zápěstí. „Opravdu to byl outfit do divadla,“ uvedla Alex k jedné fotografii. Ač se jednalo o jeden z nejzahalenějších outfitů, které vynesla, tak vyvolala vášnivé diskuze.

„Měli ji normálně vyhodit, tohle je do divadla nedůstojné. Na erotický veletrh ok, ale do divadla fakt ne,“ uvedla jedna z diskutujících. „Do divadla? Takhle bych nešla ani po dědině, ale jako jestli je toto její vkus, tak proč ne, no,“ uvedla další. „Nechápu, že ji hned nevyhodili,“ souhlasí lidé.

Související témata:
Alex Wortex

Další články

Načítám