Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Denisa GrossováNatálie Grossová (21) už nějakou dobu září štěstím. Krásné umělkyně jsou totiž už nějaký ten pátek šťastně zadané a láskou se netají ani na sociálních sítích.

Denisa tvoří pár s fešným zpěvákem a hercem Filipem Hořejšem, se kterým se dala dohromady během účinkování v muzikálu Anděl páně v Hudebním divadle v Karlíně.

Natálie se zamilovala do známého hudebního producenta z Amsterdamu, který si říká Hit My Dm.

„Můj přítel mi dělá hudbu, aranže a podklady k tomu. Je skvělý a strašně šikovný. Je fajn, že se vzájemně doplňujeme, že já zpívám a on mi dělá hudbu. Dělá s velkými lidmi, není to jen nějaký producent, ale je fakt dobrý a jsem ráda, že s ním mohu spolupracovat,“ svěřila se Natálie nedávno Super.cz.

Oba páry spolu nedávno vyrazily na romantický prodloužený víkend do Paříže, odkud svým fanouškům poslaly několik slunných pozdravů od Eiffelovy věže a dalších světově známých památek či Disneylandu. „Vy jste skvělí. Moc vám to sluší,“ napsal jim fanoušek. „Krásné fotky, nemáte chybu,“ uvedl další. „Jste krásné holky. Ať se vám jen daří,“ píší příznivci.

Další články

Načítám