Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V pondělí uplynulo už třináct let od velkolepé svatby Kate Middleton a prince Williama (41). Obřad se konal na tradičním místě ve Westminsterském opatství a bylo na něj přizváno 1900 hostů. Do ulic Londýna vyrazily dva miliony lidí, kteří se těšili, až na vlastní oči uvidí nejoblíbenější pár Británie.

A tak jako každý rok zveřejnil princ William (41)princezna Kate (42) vzpomínkovou fotografii na jejich krásný svatební den. Působivá svatební fotografie byla zbarvena do černobílé, princezna Kate ostatně ráda zveřejňuje rodinné snímky v této podobě.

„Dnes je tomu třináct let,“ stálo v krátkém komentáři pod fotkou na oficiálním instagramovém účtu Kate a Williama. Vzhledem k tomu, že princezna bojuje s rakovinou, vzbudila fotografie místo radosti velké zděšení. Černobílé provedení řadu fanoušků oblíbeného páru šokovalo a lekli se, že došlo na nejhorší.

„Černobílé foto? Děsí mě to!“ stálo v jednom z komentářů. „Málem jsem dostal infarkt, když jsem viděl tu fotku,“ přidal se další. „Pokaždé když se na tu fotku dívám, myslím si, že zemřela. Mám pocit, že brzy uslyšíme špatné zprávy,“ sýčkovalo se hojně v diskusích.

„Určitě se děje něco, o čem nevíme, i ta formulace, žádné „šťastné výročí“ jen informace, že před třinácti lety…“ došlo v komentářích i na konspirační teorie.

Naštěstí se našli i tací, kteří to neviděli tak negativně. Vždyť černobílé fotky nemusí nutně znamenat, že hned došlo na umírání. „Vzpamatujte se, černobílé fotky jsou moc pěkné, spousta svatebních fotek je vytištěna barevně i černobíle,“ napsal jeden z fanoušků královské rodiny.

„Uklidněte se, nezemřela, dává se dohromady po chemoterapiích,“ psalo se v jednom z racionálních komentářů. A došlo i na ostřejší výpady: „Najděte si terapeuta, kdo z vás má sakra obavy z černobílé fotky?“ psalo se. „Myslím, že lidé na internetu se potřebují projít na čerstvý vzduch, když mají infarkt z pouhé černobílé fotky. Za ty roky mají spoustu podobných černobílých fotek,“ upozornila jedna z fanynek.

A má pravdu, vždyť Kate a William loni v prosinci zveřejnili hned dvě černobílé rodinné fotky. A nikdo se při pohledu na ně nehroutil. Pravdou je, že tehdy ještě Kate nebyla nemocná a o rakovině nevěděl ani král Karel III. (75) V době, kdy se Kate už nějaký ten pátek neobjevuje na veřejnosti, tak každý podobně laděný snímek vzbudí rozruch. Pokud by populární královský pár zveřejnil barevnou fotku, určitě by komentáře zněly úplně jinak.

Další články

Načítám