Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Vlaďka Erbová (42) se po dvouletém vztahu s fotbalistou Tomášem Řepkou (50) poprvé potkala s jeho otcem Petrem Vokáčem. Na fotbalovém utkání Fotbalová paráda Lipence si její partner poprvé zahrál se svým otcem, se kterým se prakticky nevídá.

Populární fotbalista "vznikl" z jednonočního románku jeho maminky Heleny ve Zlíně. Vokáč nikdy o syna nejevil zájem. "Žádný vztah z toho nebyl. O tom, kdo je můj táta jsem se dozvěděl, když mi bylo patnáct let," řekl Super.cz Řepka. Od té doby se snaží s tátou zbližovat. Oslovuje ho Petře a je šťastný, že si s ním mohl zakopat. Jeho otec byl kdysi výborným ligovým útočníkem.

"Je to skvělý si zahrát s vlastním tátou. Určitě bych byl šťastný, kdybych si jednou takhle třeba zahrál utkání se svým synem Tommasem," prozradil Řepka, který poprvé seznámil s otcem svojí lásku, modelku Vlaďku Erbovou.

"Dnes se opravdu vidíme úplně poprvé. Je to hrozně milá sympatická holka. Překvapilo mě, jak moc jí záleží na tom, abychom si s Tomášem byli blíž a blíž," dodal Řepkův otec.

V Lipencích se utkaly tři hvězdné týmy. Sigi Team - parta fotbalisty Horsta Siegela, Háša tým - hvězdy Ivana Haška a také Amfora. Čestným výkopem pobavila návštěvníky Jiřina Bohdalová, která od Ivana Hašla dostala dres a také pěknou řádku buřtů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám