Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Radostnou novinkou se v pondělí pochlubil moderátor Snídaně s Novou Ondřej Havel. S manželkou Bárou se stali rodiči. Pohlaví miminka si po celou dobu nechávali pro sebe, a také to, že budou mít dvojčata.

Zprávou o dvojnásobném štěstí tak šokoval fanoušky i kolegy. „Jsme to asi nějak přefoukli. Vítejte na světě, holky naše,“ napsal herec a představitel Jirky Hložánka z Ulice.

Novinku oznámil vtipně na sociální síti. Sdílel fotografii své ženy těsně před porodem a k tomu přidal snímek novorozených holčiček. Gratulace od fanoušků a přátel na sebe nenechaly dlouho čekat.

„Wooooooow, gratuluju mooooc,“ napsala mu Anička Slováčková. „Moc gratuluji,“ připsala kolegyně z muzikálu Troja Jana Koptová. „To je nejvíc, obrovská gratulace,“ přidala moderátorka Lucie Šilhánová Černá.

Už v pátek chyběl herec ve Snídani a ranní relaci nemoderoval ani dnes. Se ženou si tak užívá nejkrásnější chvíle v životě. „Určitě to bude hodné miminko, bude v noci spát, já se v klidu vyspím a žena taky, takhle si to aspoň malujeme,“ vtipkoval Ondřej ještě před pár měsíci.

Další články

Načítám