Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pepa Vojtek (58) je znám jako divoký rocker, který to umí pořádně rozjet. A tím nemyslíme jen na pódiu, ale také na večírcích. Časy se ale mění. Od té doby, co se narodil jeho poslední potomek, syn Adam, teď večery raději než na mejdanech tráví doma s manželkou koukáním na to, jak syna krmí.

Nejinak tomu bylo i na poslední akci, předávání Slavíků, kam manželé Pepa a Jovanka dorazili. Po skončení předávání už ale nepokračovali na následný večírek jako jiní držitelé sošek (Kabát v kategorii "skupina" zvítězil), kteří mají nepsanou povinnost účastnit se tiskové konference a nakrojování slavnostního dortu, což se už nekoná ve Státní opeře, ale v hotelu Ambassador.

Vojtek tam ale nedorazil, vše nechal na ostatních členech kapely. "Nikam se mi nechce a Jovanka stejně musí kojit. Takže se omluvíme kvůli kojení, já u něj taky rád jsem," řekl Super.cz, jak teď nejraději tráví své večery.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám