Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už podruhé si Anička Slováčková (28) prochází náročnou léčbou rakoviny. Svůj boj s nemocí od začátku sdílí nejen se svou rodinou, ale také s fanoušky. Odhaluje pokroky ve své léčbě a ukazuje i dny, kdy jí není nejlépe.

Herečka a zpěvačka se v průběhu své léčby po celou dobu věnuje i své práci. Hraní před kamerou a diváky se nechtěla vzdát. Vystupování ji naplňuje a vše pravidelně konzultuje se svým lékařem. Během víkendu se tak objevila na jevišti v oblíbeném muzikálu Kapka medu pro Verunku.

A zatímco v hledišti by na Aničce s dokonalým líčením a v kostýmu ani nepoznali, že si prochází náročnou léčbou, den předtím odpočívala doma po chemoterapii. „Tak ještě štěstí, že máme ty make-upy, což? … a prášky na nevolnost. První fotka z nedělního odpoledne z divadla, kde jsme hráli mou milovanou Kapku medu pro Verunku. Foto číslo dvě ze sobotního večera po páteční chemošce,“ napsala Felixe Slováčka (80)Dády Patrasové (68).

Anička sdílela nejen fotku v kostýmu z divadla, ale také snímek po chemoterapii, kdy se necítila nejlépe a byla nenalíčená. „Takový menší reality check a jedeme dál. Je to všechno jedno. Kašlat na kruhy, kila, vlasy, všechno,“ vzkázala Slováčková, která si užívá každý den naplno. Svou pozitivní náladu i v těžké době stále přenáší na své fanoušky. „Aničko, moc na vás myslím. Jste skvělá, úžasná a vy tu svini porazíte,“ napsala jí jedna z fanynek. „Aničko, Vy jste boží, milujeme Vás,“ stálo v jedné z mnoha zpráv, které zpěvačka dostala.

Vedle koncertování si Anička naplánovala i řadu cestovatelských snů, které si chce letos splnit. „Budu si plnit svůj seznam přání. Jsou tam momenty, které bych ještě chtěla zažít. Všechno se vlastně týká cest. I život je jedna velká cesta. Takže v závěru, kolik těch menších tam máš, tolikrát jsi člověkem a tolik máš vzpomínek,“ svěřila se Super.cz zpěvačka.

Další články

Načítám