Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ministr zemědělství Petr Bendl oslavil nečekaně své šestačtyřicáté narozeniny. V den narozenin pokřtil kalendář vítězek soutěže Miss Hasička a organizátoři si pro něj přichystali překvapení. Na pódiu se nečekaně zjevila Míša Nosková a zazpívala Bendlovi vše nejlepší. A jako dárek dostal desetikilovou bio bedýnku plnou ovoce, zeleniny a také bio víno.

Bendl si přítomnosti krásných hasiček užíval. "Kalendář jsem viděl a je fajn, že mezi hasičkami jsou tak krásné dívky," usmíval se ministr v obležení úřadujících tří nejkrásnějších hasiček letošního roku. Vítězky soutěže se obklékly do mini šortek a sexy tílek, přes které přehodily hasičské kšandy.

"Dnes to pro mě byla nečekaná oslava. Opravdu mě to mile překvapilo. Zítra mě čeká brzy práce, takže malá oslava bude až o víkendu," dodal Bendl, který kalendář pokřtil společně s Kateřinou Průšovou a Andreou Kerestešovou. Průšová potřebovala pomoc hasičů v roce 2010 při záplavách v její rodné Chrastavě a Kerestešové koncem loňského roku vyhořel její pražský byt.

Večerem provedl Libor Bouček, který společně s organizátorem soutěže Lubošem Bojanovským vyhlásil další ročník Miss Hasičky, kde se mohou přihlásit všechny profesionální či dobrovolné hasičky. Finále soutěže proběhne 20. října.

Reklama

Další články

Načítám