Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ornella Štiková (31), těhotná milenka manžela moderátorky Gábiny Partyšové, už zná pohlaví potomka. Ornella je v pátém měsíci těhotenství a její porodník na pražské Bulovce jí konečně prozradil tolik očekávanou zprávu. Ornella čeká chlapečka.

Pepa Kokta bude mít již třetího syna. Každého s jinou ženou. Syna Pepíka s první manželkou Alenou, syna Kristiána s Gábinou Partyšovou a třetího s milenkou Ornellou. "Je to tak. Bude to kluk. Jméno už je jasné dýl. Můj syn se bude jmenovat Alexander," řekla Super.cz Ornella. A co na jméno říká Pepa. "To nevím a upřímně je mi to docela jedno," usmála se Ornella, která konečně ví, v jaké barvě má nakupovat výbavičku.

Ornella se nyní cítí zdravotně v pořádku a těhotenství si užívá. "Jsem zdravá, miminko je naprosto v pořádku a hlavně se snažím se nestresovat. Věci, které by mě dřív rozhazovaly, teď neřeším," dodala Ornella, která se už smířila s tím, že bude svobodnou matkou.

"Mám skvělou rodinu. O miminko se postaráme," uzavřela kráska.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám