Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká Miss Iveta Lutovská (27) žije svatbou, kterou plánuje se svým přítelem Jaroslavem Vítem a už myslí dokonce i na své první vytoužené miminko. Za půl roku je připravená vysadit antikoncepci a pak už to nechá na matce přírodě.

Lutovská si svého přítele Jaroslava Víta vezme na začátku září. Místo ani přesný termín svatby zatím snoubenci nemají " Určitě to bude v Čechách a ve velkém. Pozveme mimimálně stovku hostů, řekla Super.cz Lutovská.

Tu teď zaměstnává nejen příprava svatby, ale také shánění nového bytu a státnice na vysoké škole. "Jsou to hezké starosti, když tedy pominu ty státnice," říká Iveta, která společně s Eliškou Bučkovou, Martinou Pártlovou a Patrikem Hezuckým vyzkoušela na nové klinice neinvazivní diagnostiku zdravotního stavu.

Když jí berou krev, dívá se vždycky jinam. "Krev vidět nemusím, neinvazivní metodu tedy vítám. Z tohoto způsobu rozboru krve se prý dá zjistit hodně věcí, kromě krevního obrazu třeba to, jestli je

jaterní a žlučníkový systém v pořádku nebo jestli funguje průtok krve srdcem nebo mozkem tak, jak je pro zdraví třeba. Hodí se mi samozřejmě zjistit, jak jsem na tom se zdravotním stavem už třeba

proto, že chci být brzy maminkou," vysvětluje Lutovská.

Bývalá královna krásy přiznala, že jí už tikají biologické rodiny a miminku by se s přítelem nebránili. Rozhodně se ale nechce vdávat těhotná.

"Antikoncepci mám vždycky na půl roku dopředu, doma mám šest platíček, takže do svatby určitě nic vysazovat nebudu. A po svatbě už asi pro nové nepůjdu. Zbytek nechám na matce přírodě," dodala Lutovská.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám