Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá světová topmodelka Cindy Crawford boduje na módním nebi i jako návrhářka. Navrhla kolekci pro světovou módní značku a sama prozradila, v čem se cítí nejlépe a hlavně, jak dokáže pořádně vzrušit svého manžela. Miluje ji na vysokých podpatcích!

Její rodina je prý při navrhování její velkou inspirací. „Čerpám inspiraci z mnoha různých zdrojů. Tím prvním byla moje matka, to byla neuvěřitelná žena a skvělá máma. Moc mi pomáhala a dodávala mi sebevědomí. A další inspirací mi byl můj život a moje děti, můj manžel a to, co se jemu líbí. Vidí mě rád v džínách a v podpatkách, tak se mu líbím nejvíc. A s dětmi chci jít do parku, užít si to s nimi a nebát se o své oblečení, o to, že mi ho umažou. Chci mít funkční oblečení pro běžný život, to jsou mé inspirace,“ prozradila Cindy Crawford na TV Pětka.

„Miluju oblečení pro každý den, ale takové oblečení se mi vždy těžko vybírá. Není pro mě problém vybrat si večerní róbu, ale vybrat si oblečení, ve kterém se cítíte dobře každý den, ve kterém vyzvednete děti ze školy, pak jdete na schůzku a pak se potkáte s manželem a jdete s ním na večeři, to není jednoduché. Proto jsem se rozhodla přesně takovou kolekci navrhnout,“ dodala světová topmodelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám