Hlavní obsah
Článek

Idol žen a herec Brad Pitt (60) v současné době natáčí ve Skotsku film World War Z. Při jeho nabitém programu ho doprovází a podporuje celá rodina. To hollywoodskému krasavci pomáhá, protože se při natáčení zachoval jako opravdový hrdina. Zachránil totiž jednu z komparzistek.

K události došlo během natáčení davové scény, kdy zombie podniknou invazi do města. Tam pochopitelně vypukne chaos. Brad si všiml, že ve vypjaté chvíli spadla na zem malá dívka. Jako pravý zachránce a otec od rodiny neváhal a ihned ji pomohl na bezpečné místo, aby ji náhodou někdo neušlapal.

"Byl to totální chaos. Přibližně sedm set komparsistů se snažilo co nejrychleji proběhnout ulicí. Naráželi do jedoucích aut, kamer i vojáků, kteří měli těžké automatické zbraně. Dost lidí se při tom poranilo, ale Brad zachránil jednu dívku, která uklouzla a upadla. Myslím, že tomu vůbec nemohla uvěřit, když ji Brad zvedl. Neměl čas mluvit s ní, protože se natáčelo. Pak ale říkala, jak moc mu je vděčná, ačkoliv si i tak ošklivě poškrábala koleno," řekl jeden z přítomných reportérů listu The Sun.

Román, podle něhož bude film natočen, pochází od amerického spisovatele Maxe Brookse, autora kultovní satiry Příručka pro přežití. Zatímco jeho bestseller z roku 2003 uděluje rady k přežití při invazi zombie, odehrává se film World War Z deset let po válce zombie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám