Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Již tak dost vyostřený vztah mezi synem baviče Petra Novotného Pavla a dcerou herečky Veroniky Žilkové Agátou Hanychovou (39) začal nabírat na obrátkách. Spor plný urážek a obvinění dospěl k jednomu ze svých dalších vrcholů. Na stole totiž leží první žaloba.

Tu podle deníku Aha! podal známý recesista Novotný, který nešel pro drsné slovo nikdy příliš daleko. A do celé situace byla nakonec zatažena i hereččina matka Veronika Žilková, kterou Novotný v minulosti také zrovna nešetřil. „Pavel Novotný podal žalobu na Agátu za vyjádření v její knize Diagnóza: Rebelka. V ní totiž pravdivě popsala jeho praktiky. Třeba to, jak o mně vypustil sprostou lež, že jsem byla na Plese v opeře opilá a válela jsem se po zemi. Když jsem se proti tomu ohradila, začala mi posílat hrubé a urážlivé SMS, nechala se slyšet herečka.

Novotný junior se zjevně rozhodl vrátit úder. Jak jinak si vysvětlit, že několik let trvající popichování začal řešit soudní cestou. „V minulosti jsem Agátě ukřivdil, uznávám. Ale to, co co napsala v knize je krystalická lež. Nikdy jsem paní Žilkové nevyhrožoval. Je to Agátina msta. Poškodilo mě to u mého zaměstnavatele a tak musím jednat,“ tvrdí rázně Novotný, který si chce prý vše ještě jednou v klidu vyříkat a vyřešit smírčí cestou. Jestli se to podaří, to je zatím ve hvězdách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám