Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je mu teprve třicet, ve své kariéře toho už ale dokázal víc než leckterý padesátník. Aktuálně je Adam Bardy označován nejčastěji za herce, na Slovensku je ale i žádaným modelem, byl členem čestné stráže prezidentky Zuzany Čaputové, a v roce 2014 byl dokonce v soutěži Mister Manhunt jmenován nejpřitažlivějším mužem Slovenska. Tam také loni skončil na druhém místě v soutěži Let’s Dance (obdobě české StarDance).

Čeští televizní diváci ho teď budou mít možnost pravidelně vídat v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, kde ztvární hasiče a fitness trenéra v jedné osobě. S kým přesně se bude jeho linka proplétat, sice neprozradil, něco málo ke své roli ale řekl.

„S postavou Rickyho mám společné rysy a zájmy, jako například vztah ke sportu a pohybu, snahu vycházet s lidmi a být na ně příjemně naladěný. Na druhé straně, vztah k pohybu je možná zároveň i věc, která nás odlišuje. Pro Rickyho je to naprostá priorita, kvůli níž dokonce obětoval i vztah. To je na mě jako na Adama už příliš.“

Herectví je pro něj vlastně takovou výzvou: „Na herectví mě nejvíc baví to, že je to něco, v čem se dá stále zlepšovat, je to pro mě jakási bezedná studna. Ať to klidně zní jako klišé, ale vždy mě nějakým zvláštním způsobem bavilo sám sebe znejišťovat, stavět se do situací, v nichž nejsem doma, a snažit se v nich dostat do pohodlí,“ hodnotí Adam Bardy svou nejnovější profesi.

Fanynky si ale musí nechat zajít chuť, v soukromém životě je šťastně ženatý a s manželkou Bibianou (29) má dvouletého syna Alana.

Reklama

Další články

Načítám