Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ano, bude líp, říká s oblibou Andrej Babiš (69). Vypadá to, že v jeho případě líp už je! Zvláště jestli se potvrdí jeho údajná nová známost. Tou má být pohledná marketérka Aneta Zicklerová, která se mu stará o sociální sítě.

Není divu, že se o ženu, jež je po jeho rozchodu s manželkou Monikou Babišovou s politikem spojována, nyní zajímá celé Česko. Lidé se předhánějí v reakcích, někteří na nic nečekali a rovnou blahopřáli k nové lásce.

„No tak to je super baba, tu mu přeji,“ nechal se slyšet František. „Krásná holka, přesně moje krevní skupina,“ přitakal Josef.

„Andrej má asi sexy mozek,“ utrousila Jarka s decentní narážkou na legendární slova, která o někdejším premiérovi Jiřím Paroubkovi pronesla jeho exmanželka Petra Paroubková. „Spíš sexy konto,“ reagovala v internetové diskuzi Dana.

„Nejdříve jsem si myslela, že je to Jana Nečasová,“ vtipkovala Stanislava, která si vzpomněla pro změnu na manželku dalšího politika, shodou okolností také bývalého předsedy vlády Petra Nečase. „Trochu se podobá té hvězdě od Nečase,“ souhlasila Yveta.

„Takže Agáta jela na Čapák zbytečně, ta holka má vážně pech,“ smál se David, jenž narážel na vtipálky, kteří Babiše po rozchodu dávali dohromady s Agátou Hanychovou. Dokonce vytvořili koláž, na níž influencerka klepe na dveře Čapího hnízda, ale odchází s nepořízenou.

Bude zajímavé sledovat, jak se bude nová romance známého politika dál vyvíjet. A jak se s reakcemi lidí Zicklerová popasuje. Přece jen se k marketérce upírají zraky celého Česka. A neutají se nic. Ani fakt, že se provdala do rodiny z Lomnice nedaleko Sokolova a se svým mužem má syna.

Jejím tchánem byl Josef Zickler, bývalý předseda nacionalistického hnutí Řád národa – Vlastenecká unie. A že její tchyní je fitness trenérka Jana Zicklerová, která zkusila štěstí v reality show Survivor.

Další články

Načítám