Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednou z těch, kdo zareagoval na to, že se představitelka Pyšné princezny Alena Vránová ukázala po dlouhé době na veřejnosti, byla i Kateřina Brožová (56). Na pohádkovou Krasomilu, která boduje i coby Agatha Christie, pěla jen samou chválu. Zmínila i další slavnou herečku.

„Alena Vránová, 91 let! Úžasná, krásná dáma a skvělá herečka. Bohužel neměla tolik příležitostí jako Jiřina Bohdalová,“ rozpovídala se hvězda Ordinace v růžové zahradě na sociální síti. Svá slova pak ještě dál rozvedla.

„Která měla kromě jiných možností přes dvacet let i osobního režiséra Zdeňka Zelenku,“ dodala Brožová a pro jistotu ještě přidala vysmátého smajlíka. Aby bylo všem jasné, že to nemyslela jako výtku, jen jako konstatování holého faktu. Ať si její fanoušci udělají názor sami. A tak se i stalo.

„Toto je Paní herečka, která se nikam necpe,“ řekla na adresu Vránové její jmenovkyně Alena.

„Úžasná dáma, skvělá herečka, s nádherným hlasem. Jen nechápu, proč srovnávat s kariérou Jiřiny Bohdalové,“ zamyslela se další z dam v následné diskusi, podle které tam Bohdalka byla jaksi navíc.

Brožová ji zřejmě zmínila proto, že obě legendy se dožily požehnaného věku a i po devadesátce jsou stále činné a pracují. Pravda je, že ji zmiňovat nemusela, mohla zůstat jen u poklony Vránové. Na milých slovech, která myslela upřímně, by to nic nezměnilo, ba právě naopak. Možná by vyzněla ještě lépe.

Další články

Načítám