Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Influencer Jan Kulas byl přítelem Shopaholicadel (30), rozešli se ale loni na Štědrý den. Během jejich vtahu přišel na to, že Adéla měla poměr s Petrem Kunštárem, Jan ho následně vyzval na souboj do klece, aby se pomstil.

V nedávném RedFace ale k zápasu nakonec nedošlo, protože Petr nedorazil a poslal za sebe náhradníka. Toho Kulas sice přepral a zvítězil, i tak to pro něj nebyla taková výhra, jako kdyby to nandal milenci své bývalé přítelkyně.

Vůbec jsem to nečekal. Po všem, co se dělo, že Kunštár se na to vykašlal, dostal strach a nepřišel, tak jsem nečekal, že to vůbec takhle dopadne,“ svěřil se Super.cz přímo po zápasu.

Po souboji se ale rozhodl, že už nechá minulost minulostí. „Už to tam není, já jsem si to tady vybil a teďka už můžu začít novou fázi života. Teď už si budu jen užívat.“

A jak je na tom Kulas vůbec aktuálně s Adélou? Jsou i po rozchodu v kontaktu? „Ne, já ji mám všude zablokovanou a vůbec to už neřeším,“ dodal Jan Kulas, který opět přijal novou bojovou výzvu, a tak ho diváci uvidí v dalším ročníku této soutěže.

Další články

Načítám