Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Anna Kulovaná je televizním divákům dobře známá ze seriálů Dobrá čtvrť nebo Ordinace v růžové zahradě. Dvojnásobná maminka si po celý život udržuje dokonale štíhlou figuru. Svou postavou se nyní pochlubila, a to rovnou nahá.

Postavu má herečka štíhlou nejen díky pohybu, ale i stravování.„Není to úplně záměrně, některé věci jím, některé nejím,“ řekla Super.cz herečka, pro kterou je základ hlavně zdraví. Kulovaná se poslední roky objevuje zejména na jevišti, a ani tam není tak odvážná, jako byla během neděle. Při procházce zasněženou krajinou odhodila své svršky a rozhodla se nahá skočit do ledové řeky. „Koulovačka v potoce. Tak to jsem zažila poprvé. Miluju ledárny,“ svěřila se herečka, která nechala celou akci zdokumentovat.

Usměvavá blondýnka posiluje imunitu otužováním, a tak pro ni koupání v ledové řece nebyl problém. Ani v ten moment neztratila úsměv na rtech. Děti, se kterými vyrazila na procházku, ji stihly ještě zasypat sněhovými koulemi. „Cožee? Nikdy, ale smekám,“ ocenili fanoušci herečku, která ve vodě ukázala naprosto vše.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám