Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Gabrielu Partyšovou (45) diváci znají z obrazovek televize Nova. Nyní ji ale mohou vidět v Hudebním divadle Karlín jako Popelku, a to ve znovuobnoveném muzikálu s názvem Kapka medu pro Verunku.

Moderátorka hraje po boku Aničky Slováčkové (28), Davida Gránského (32), Jířího Zonygy. „Moc mě baví tato zkušenost na prknech Karlínského divadla. Líbí se mi obsahový přesah muzikálu, kde se dětem vysvětluje a připomíná vztah k přírodě. Řeší se v něm rodinné vztahy a samozřejmě se tam děti i rodiče pobaví a hodně zasmějí,“ svěřila Gábina Super.cz.

A ptáte se, jak moderátorka přišla k roli Popelky? „Muzikál produkují manžele Pixovi a je s nimi pěkná spolupráce. Byla jsem jimi oslovena už před covidem na jiný rodinný muzikál, takže jsem si jejich další dílo užívala už ve větším klidu. Zpíváme s živým orchestrem, a to je velký zážitek pro diváka i herce. Představení diriguje Felix Slováček junior… a je moc šikovný,“ doplnila Gábina, která se těší už na další představení v neděli. Na premiéře nechyběl v publiku její přítel, vlivný podnikatel Igor Fait, ani její syn Kristián.

Další články

Načítám