Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V reality show Survivor prožívají hráči těžké chvíle nejen během soubojů a psychologické hry. Soutěžící mají i spousty času přemýšlet nad svými životy a své myšlenky pak svěřují ostatním.

Se svým pohnutým životním příběhem se rozhodl svěřit i Sebastian Navrátil, a to tanečníkovi Martinu Prágrovi. „Mám pár věcí, které byly (pozn. red. před odletem) nedořešené. Úplně se mi neodjíždělo dobře. Poslední dva roky se mě častokrát snažil kontaktovat táta. Jsem na něj v podstatě naštvaný. Zaslechl jsem, že je nemocný a má rakovinu. Ani jsem nevěděl, jak na to reagovat. Je to člověk, se kterým jsem ten život nesdílel, a když jo, tak z toho byl nějaký problém,“ svěřil se Sebastian, který se svým otcem nevyrůstal. Jeho matku totiž opustil v době, kdy byla v porodnici.

„Vykašlal se na nás, když máma ležela v porodnici v Mnichově. Našel si jinou ženu. Jsem na něj naštvaný za to, že nás v tom s mámou nechal a ani nám neposílal alimenty. Máma musela dřít a skoro ji to stálo zdraví. Máma mi ukázala, že i když jsi na ty věci sám, tak to jde. Kdyby to tak nebylo, tak si myslím, že třeba ani nemám odvahu zkusit zrealizovat nějaké své sny,“ řekl oblíbený zpěvák, který věnoval své milované mamince několik dojemných slov.

„Nikdy jsem jí to asi neřekl, ale jsem na ni fakt pyšný, jak se se vším poprala. I když jsme zažívali kvůli tátovi blbé situace, tak to nikdy nevzdala. I když ji to stálo skoro zdraví, tak si myslím, že ze mě ve finále udělala docela dobrého kluka, chlapa, jednou možná tátu,“ dodal Sebastian se slzami v očích.

Reklama

Další články

Načítám