Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Topmodelka Denisa Dvořáková (34) nezvládla druhý duel a její boj v reality show Survivor skončil. Sama z toho byla nešťastná, protože toužila dál bojovat o výhru. Denisa byla hostem moderátorky Gabriely Wolfové v pořadu Superchat.

Zeptali jsme se jí, zda jsou pravdivé informace, které zveřejnila Ornella Koktová (31), že spí v noci vedle sebe všichni nazí. Ornella dokonce prozradila, že se k Sebastianovi hodně tulili kvůli tělesnému teplu, aby jim nebyla zima. To by se jistě nelíbilo zpěvákově partnerce Andree Bezděkové (29).

„V noci byla taková zima, že určitě ne. Ne, nespali jsme nazí. Přes den bylo pětatřicet stupňů a umírali jsme na na sluníčku, a když slunce zapadlo, tak bylo nějakých čtrnáct stupňů. Měli jsme jen ponožky, teplákovou soupravu a deku a byla šílená zima. Svléknout si jen jednu ponožku, to by nikdo neudělal,“ řekla v Superchatu Denisa.

„Nevím, jestli to brala Ornella jako vtip, ale určitě jsme nazí nebyli,“ dodala rázně. Stejně tak vyvrátila informace, že by se k sobě Ornella se Sebastianem mohli tulit.

„Ne všichni jsme se vešli pod přístřešek. Séba musel ležet na prknech mimo, nevešel se k nám, nemohl se tulit vůbec k nikomu, spal u hlav čtyř lidí,“ dodala Denisa.

Stále se mluví o románku v Survivoru a sexu na ostrově, který má už probíhat mezi dvěma účastníky. „O ničem jsem neslyšela,“ dodala Denisa.

Jak prožívala svůj pobyt na ostrově a jaký byl návrat do reality? To se dozvíte v Superchatu, který můžete poslouchat i na podcastových platformách.

Reklama

Další články

Načítám