Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorku Kateřinu Kristelovou (44) načapali paparazzi na rande se synem provozovatele Matějské Janem Kočkou, bratrem zavražděného Václava Kočky, kterého v pražském baru zastřelil podnikatel Bohumír Ďuričko. Podle fotografií přijeli společně autem do centra Prahy, došlo na romantickou procházku, divokou jízdu v pražském baru, a dokonce na polibek. A prý to nebylo poprvé.

A co na to Kateřina? Nahradil snad Kočka moderátora Kazmu? "S Honzou se znám dlouhou dobu. Jeho rodina se stýká s lidmi ze šoubyznysu, není na tom nic zvláštního. Pár rozhodně nejsme. S nikým nechodím, jsem volná. Pokud bych někoho poznala, musel by být určitě speciální, aby se něco stalo a já se zamilovala," řekla Super.cz Kristelová.

"V současnosti si užívám život jako nikdy. Nikdy jsem nežila podle toho, co si myslí okolí, a nebudu na tom nic měnit ani teď. Prioritou je dcera Claudia, která je skvělá a neuvěřitelně šikovná holčička, čas s ní je pro mě nejkrásnější," uzavřela moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám