Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kristýna Ryška (39) v posledních měsících dostala televizní diváky zejména svou rolí Ireny Maškové v úspěšném seriálu Zlatá labuť, kterou natáčela rok a půl. Nyní těší diváky v seriálu Jedna rodina.

Málokdo si ale už vzpomene, že oblíbená brunetka byla vdaná za scénáristu Matěje Podzimka, který je nyní ženatý s herečkou Evou Podzimkovou (34) a očekává s ní druhé dítě. Kristýna nyní zcela otevřeně promluvila o jejich rozchodu a následném rozvodu.

„Náš rozvod, a rozchod, byl velmi klidný. Byli jsme půl roku rozvedení a ještě pořád jsme spolu žili v jednom bytě. Párovou terapii jsme nepotřebovali. Po tom, co jsme si řekli, že půjdeme od sebe, všechno z nás spadlo a byli jsme schopni spolu komunikovat. Všichni nám říkali, že musíme všechno utnout, ale nám udělalo dobře, že jsme ten smutek strávili spolu,“ řekla v show 7 pádů Honzy Dědka.

Kristýna následně řekla i něco, co se určitě nebude líbit Evě. „Bavili jsme se o tom, kdo by se nám pro toho druhého líbil. Já jsem mu řekla, aby hlavně nebyl s žádnou herečkou, ale to se bohužel nestalo,“ smála se Kristýna.

Následně vše uvedla na pravou míru. „Ježiš, Evičku mám ráda, o to vůbec nejde. A on mi řekl, že by si pro mě představoval Honzu, který byl v té době naším kamarádem, a dnes je to můj muž. Honza byl mojí platonickou láskou už dávno,“ doplnila se smíchem Kristýna Ryška.

Další články

Načítám