Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britský královský palác o víkendu oznámil, že král Karel III. (75) se po léčbě rakoviny a následné rekonvalescenci vrací ke svým povinnostem. Jeho první kroky vedly do centra pro onkologické pacienty.

Na akci ho doprovázela manželka, královna Camilla, která nechyběla ani na snímku s oznámením radostné zprávy, že král se cítí natolik dobře, že může pokračovat v práci. Fanoušci informaci kvitovali s nadšením, komentovali také krásný snímek královského páru.

Camilla v modrých šatech se na něm směje do objektivu a Karel III. se na manželku láskyplně a s úsměvem dívá.

„Není nic víc atraktivního než muž zamilovaný do své ženy,“ komentoval to jeden z fanoušků. Toho, jakou oporou je Camilla svému muži, se týkaly další stovky vzkazů. V jednom komentáři pisatelka přiznává, že Camillu sice ráda nemá, musí ale uznat, že pro krále je obrovskou podporou.

Hrstka z celkového počtu komentářů, kterých je v době vydání článku přes čtyři tisíce, si ani u zprávy o lepšícím se stavu krále neodpustila Camillu shodit: „Tohle moje královna nikdy nebude.“ Nebo: „Fejková královna.“ U snímku se dokonce objevilo: „Doufám, že oba brzy zemřou, jděte oba do pr**le.“

Další články

Načítám