Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Charlotte Ella Gottová slaví osmnácté narozeniny. Dcera zesnulého zpěváka Karla Gotta (†80)Ivany Gottové (48) nejen vyrostla do krásy, ale také má talentu na rozdávání. Brunetka se věnuje herectví i zpěvu.

Ostatně svůj talent předvedla v hitu Srdce nehasnou, kde si zazpívala duet se svým tátou. Před nějakou dobou si tuhle písničku zazpívala i s Darou Rolins na vzpomínkovém koncertě v pražské O2 areně, který byl věnovaný Karlu Gottovi. „Bylo mi ctí vystupovat na poctě mému tatínkovi v O2 areně,“ uvedla tehdy Charlotte na sociálních sítích.

Charlotte Ella by mohla být úspěšná i na sociálních sítích, kde se stala téměř přes noc hvězdou. Po přidání pár fotografií ji začalo sledovat přes 80 tisíc příznivců. Avšak po nějakém čase své příspěvky vymazala a z Instagramu se několikrát odmlčela.

Ač je krásná brunetka na sociálních sítích neaktivní, tak ji přesto aktuálně sleduje přes 114 tisíc fanoušků, kteří zřejmě trpělivě vyčkávají, až si sociální sítě opět obnoví a bude s nimi sdílet střípky ze svého života.

Další články

Načítám