Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá hvězda televize Nova Michaela Ochotská (39) se již delší dobu vyhýbá veřejnému životu. Nedávno Super.cz poskytla otevřený rozhovor, a tak se na ni fanoušci opět zaměřili. Nyní všechny vyděsila fotkou s kapačkou v ruce.

Zmíněná fotka, kde má v pravé paži zavedenou kapačku, překvapila všechny a vyvolala spoustu otázek. Michaelu sleduje více než 85 tisíc lidí, proto není divu, že mnozí z nich chtěli vědět, co se děje a zda je v pořádku.

Po nekonečných chvílích se jim Míša konečně ozvala. „Jen běžná údržba. Vše mám pod nejlepším dohledem,“ nechala se slyšet.

Snímek také vyvolal spekulaci, zdali v těchto těžších chvílích stojí po jejím boku nějaký muž. Své soukromí si ale Míša pečlivě střeží. „Miluju spekulace. Za osm let se vedle mě objevil v médiích jen jeden partner, to je super. Já si to chci nechat pro sebe. Jsem šťastná. Zadaná? Možná,“ svěřila se před pár dny v našem pořadu Superchat.

Další články

Načítám