Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V Survivoru došlo k nečekanému momentu, kdy Iva odmítla přijmout skrytou imunitu od PirátaNikoly před duelovou hrou, která pro ni nakonec skutečně byla konečnou. Těžce nalezená skrytá imunita tak přišla vniveč.

„Chtěla jsem si tam rozehrát vlastní hru a věděla jsem, že když tu imunitu vezmu, tak bych jim byla něco dlužná,“ řekla Iva Super.cz důvod odmítnutí imunity.

Její rozhodnutí nejen Pirátovi a Nikole přirozeně leží v žaludku. Kdyby věděli, co Iva udělá, tak by jí imunitu nikdy nevěnovali.

„Brala jsem to tak, že jí za to nestojíme. Položili jsme za ni život, který ta imunita mohla pro někoho z nás znamenat. Odmítne to, a aby toho nebylo málo, tak Titáni tleskali a ona se cítila dobře? To nechápu, za co tleskali? Za blbost, že to odmítla? Kdybych mohla vrátit čas a věděla bych, jak to dopadne, tak jasně že ji nepoužiju,“ řekla Nikola, kterou doplnila Jana.

„Kmen za tebe položí to nejcennější, co má, tedy skrytou imunitu. To bylo, jako by ti někdo plivl do obličeje a řekl, tak si to nech,“ řekla Jana s nepochopením, které pro Ivu nemá ani MMA zápasník Samuel „Pirát“ Krištofič.

„Trpěla hladem, měla nervy a nevím co všechno, aby ze sebe udělala jednoho z největších letošních loserů Survivoru,“ dodal bijec.

Další články

Načítám