Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mílovými kroky se blíží slavnostní finálový večer, kdy budou vyhlášeny nové vítězky soutěže krásy Miss Czech Republic. O podrobnosti příprav se s námi podělila ředitelka soutěže Taťána Makarenko (34).

„Už máme ve všem jasno a teď se spíš staráme, aby byla pěkná ta vizuální stránka, ty ledky, výplně a jízdy v soutěžních disciplínách. Všechno je předpřipravené. Práce je na tom ale pořád hodně, takže makám od rána do noci. Kvůli Miss World jsem byla skoro měsíc mimo, takže mi ta doba trochu chybí. Ale můžu slíbit, že stage bude zase lepší a větší,“ řekla Super.cz.

Moderátora zvolila stejného jako v předchozích ročnících. „Moderovat bude Ondřej Novotný, udělali jsme si z něj takovou naši stálici. V backstage bude opět moderátorkou Natálie Kočendová. Jsem ráda, že mohu dávat šanci mým dívkám, protože spousta z nich chce dělat nějakou moderátorskou práci a je skvělé, že v tak velkém projektu, jako je Miss Czech Republic, si to mohou zkusit, nabrat zkušenosti a jít s tím do světa,“ míní.

„Jinak bude večer hlavně o finalistkách. Opening letos nebude se zpěvákem, to mohu také prozradit. Tím, že to bude jubilejní patnáctý ročník, máme to vymyšlené jako oslavu ženské krásy, a zároveň jako oslavu České republiky, a hrdost na ni, čímž navazujeme na to, že Krystyna Pyszková získala titul Miss World,“ dodala Makarenko.

Další články

Načítám