Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na setkání s britským premiérem Davidem Cameronem se začátkem týdne vévodkyně Kate (42) dokonale upravila a její elegantní šaty i účes zaujaly módní policisty po celém světě. Na vzhled Catherine dohlíží hned několik lidí, ale fotografové přesto zachytili jeden malý nedostatek - Kate začíná šedivět. Těžko říct, zda si toho její vlasová stylistka nevšimla, nebo se jen obávala teprve třicetileté princezně tuto zprávu sdělit...

Vévodkyně z Cambridge vypadala během pondělní recepce pořádané k dobročinné kampani Great výjimečně elegantně i díky vlasům sčesaným do drdolu. Tento účes však také upozornil na několik šedivých vlasů, které se Catherine objevily nad čelem. U tmavovlasé a ostře sledované Kate nebylo možné si nevšimnout.

Její manžel princ William (41) se akce neúčastnil, ale jak je známo, s vlastní kšticí má potíže o dost větší. Trápí jej totiž už v jeho věku řídnutí vlasů, na temeni mu začíná prosvítat kůže. Zahraniční média již mnohokrát spekulovala, zda si britský následovník trůnu nechá vlasy nastřelit, ale jak se zdá, princi jsou narážky médií naštěstí ukradené a on se věnuje daleko podstatnějším záležitostem.

Reklama

Další články

Načítám