Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme je poprvé potkali jako manžele, samozřejmě nás zajímaly detaily jejich svatby, která proběhla před dvěma týdny. Vojtěch Urban a Alžběta Mynaříková, nyní již paní Urban, se nám pochlubili i oficiálními svatebními fotografiemi, které si můžete prohlédnout v naší fotogalerii i ve videu. Jako překvapení jim vystoupila kapela Chinaski.

Místo aby pár, který se poznal během natáčení reality show MasterChef, vyrazil na svatební cestu, má ještě práci. "Byli jsme zatím jen dva dny na wellness pobytu, ještě chvíli musíme vařit a máme i moderování akcí, ale v listopadu poletíme do Thajska. Na jednu stranu je to trochu dobrodružství, ale zároveň i válečka, což oba potřebujeme," shodli se.

Betty doufá, že se do dovolené stihnou vyrobit její nové doklady. I když dlouho řešila, jak se bude jmenovat, nakonec přijala partnerovo příjmení. "V občance jsem Alžběta Urban, Vojta si to přál, tak jsem mu to splnila," svěřila.

Vyřešené mají konečně i bydlení. "Náš kočovný život už jsme ukončili. Máme krásné hnízdečko na Praze 4. Je tam fantastická velká kuchyně a pomalu se zabydlujeme, aby se nám tam ve dvou, potažmo ve třech dobře žilo," upřesnil Vojta.

Reklama

Další články

Načítám