Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ředitelka Divadla Radka Brzobohatého a manželka režiséra Karla Janáka Romana Goščíková právě natáčí nový primácký seriál s pracovním názvem Parťák. Na tiskové konferenci ale všechny přítomné zaskočila. Před novináři se objevila s těhotenským bříškem a prodlouženými vlasy.

Lidé měli tendence gratulovat jí, než nám vyjasnila, jak se věci mají. „Je to zajímavé, že? Ale není to šťastná novinka, jak by se dalo očekávat, ale je to součást mojí postavy. Takže já, když ráno přijdu, tak mě dají do takového urychlovače, že mi naroste břicho a prodlouží se vlasy,“ smála se Romana Během rozhovoru pro Super.cz.

Sama je maminkou malého synka a to jí zatím stačí. „Já si těhotenství s Ondráškem pamatuji a další asi úplně ne. Je fajn, když to večer odložím v kostymérně,“ vtipkovala během našeho rozhovoru.

Když jsme u názvu Parťák, právě její největší parťák, manžel Karel, připravovaný seriál, kde kromě Romany uvidíte například Terezu Rambu (34), Lukáše Příkazkého nebo Jana Dolanského (46), režíruje. Letos manželé oslaví 7 let. To, že spolupracují, si nemohou vynachválit

„Je to už náš druhý společný seriál a spolupracujeme i v divadle. Musím zaklepat, že nám to hezky funguje,“ dodala Goščíková.

Další články

Načítám