Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hojnou hvězdnou účastí se nedávno mohl pochlubit George Clooney (62), který v New Yorku společně se svou ženou Amal uspořádal charitativní událost jeho neziskové organizace For Justice. Pozvání na akci přijala řada celebrit, z nichž spousta dorazila v páru se svými drahými polovičkami. Podívejte se, jak jim to na společenské události slušelo.

Během akce se předávaly rovněž ceny Albie Awards pojmenované po známém jihoafrickém advokátovi a aktivistovi Albiem Sachsovi, který byl za svůj boj za svobodu a proti režimu apartheidu v JAR odsouzen k pobytu za mřížemi a následně byl nucen žít v exilu.

Kromě organizátorů, manželů Clooneyových, se v Newyorské veřejné knihovně, kde se událost konala, sešli jejich věrní přátelé Cindy Crawford (58) a Rande Gerber (61), ale rovněž hollywoodští herečtí manželé Emily Blunt (41) a John Krasinski (43), či Rachel Weisz (53) s Danielem Craigem (56), který předvedl zbrusu novou image.

Mezi další hvězdné páry patřili ještě Matt Damon (53) s manželkou Lucianou, Julianne Moore (63) s Bartem Freundlichem či Nina Dobrev a Shaun White. Po boku svého partnera Noaha Baumbacha se dostavila rovněž scenáristka a režisérka Greta Gerwig, která se postarala o filmový hit uplynulého léta Barbie.

Který hvězdný pár se vám líbí nejvíc?
Amal Clooney a George Clooney
59,1 %
Cindy Crawford a Rande Gerber
4,9 %
Emily Blunt a John Krasinski
9 %
Rachel Weisz a Daniel Craig
4,7 %
Luciana Barosso a Matt Damon
10,3 %
Nina Dobrev a Shaun White
4,3 %
Julianne Moore a Bart Freundlich
6,2 %
Greta Gerwig a Noah Baumbach
1,5 %
Celkem hlasovalo 12665 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám