Hlavní obsah
Článek

Až se jednou Iveta Bartošová (†48) rozhodne skoncovat s Josefem Rychtářem (66), bude mít už dávno připravené nové bydlení. Její neúnavný pomahač Zdeněk Macura (49) už totiž konečně dokončuje chaloupku, která se po zpěvačce nejen jmenuje, ale pěnice ji bude moci obývat. Mrkněte na čerstvé fotografie!

Macura kritizovanou azylovou chaloupku začal stavět v prosinci, teď už mu zbývá jen pár drobností (pokud do nich nepočítáme stížnosti sousedů, kteří jsou zásadně proti podobným stavbám v jejich satelitu nedaleko Prahy).

„Je zatepleno, není to ale omítnuto, chybí ještě kuchyňka a koupelna. Ostatní až na drobnosti, jako je například parapet, už jsme udělali,“ pochlubil se Super.cz Macura, který chce pomáhat všem doma týraným ženám. A právě pro ně chce postavit další domečky. Na tom prvním se jenom učil.

„Pán, který to se mnou stavěl, říkal, že příště, když už jsme nabrali zkušenosti, to půjde mnohem rychleji. Zjistili jsme, že z palet se dá na stavbu vyrobit mnohem víc věcí, než jsme původně čekali. Třeba podlaha, venkovní obložení a podobně,“ vypočítává profesí původně softwarový inženýr.

A kdy se první dáma do krátkodobého pronájmu na vzpamatování se bude moci nastěhovat?

„Technicky by to bylo reálné dejme tomu do měsíce, papírově ale do dvou tří,“ dodal Zdeněk Macura.

Reklama

Další články

Načítám