Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká herečka a komička Joan Rivers (78) se netají svými početnými návštěvami u plastického chirurga a o zákrocích na své tváři i těle mluví zcela otevřeně. Tentokrát se dokonce nechala diváky své reality show s názvem Joan & Melissa nahlédnout ještě blíž do svého soukromí, když je prostřednictvím kameramana zavedla do ordinace. U odborníka se pak podrobuje vyšetření a následně i celé operaci. Joan přitom bez mrknutí oka popisuje, jak chce povadlou kůži na podbradku, vytáhnout a rovněž ukazuje svou tvář bez make-upu.

Rivers podstoupila zákrok i přesto, že v jejím věku již hrozily zdravotní komplikace a její rodina se jí od dalšího operativního zkrášlení snažila odradit. Především pak její jediná dcera Mellisa propadala nervozitě a obavám. Jenže vzhled je pro Joan hodně, a tak zdrcené rodině odpověděla. „Mé tělo je chrám a můj chrám potřebuje vymalovat.“

Američanka rovněž prozradila děsivé číslo 734, které představovalo počet chirurgických zákroků, které již ve svém životě absolvovala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám