Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sandra Parmová patří k nejštíhlejším moderátorkám u nás. Rozhodně to ale není díky hladovění a dřině v posilovně. Sandra na ultra štíhlou postavu má jiný recept. A hodně zvlášní. "Je to u mě myslím tím, že piju vodu s chlorofilem. Je to výborné. Piju to sem tam, nejsem na tom závislá. Snažím se dobře žít, být spokojená, že bych se potila ve fitku, to ne. Je to asi opravdu tím, že je mi fajn," řekla Super.cz Sandra na kosmetické párty.

Večírek byl ve znamení rituálů. Jaké má rituály moderátorka zpravodajství televize Prima? "Vyvařuju, relaxuju tím. Hrozně mě to baví. Je to můj relaxační rituál. Ráda také aranžuju kytky, to o mě málokdo ví. To dělám hlavně v Brně, tam na to mám čas," prozradila Parmová.

V Brně žije její partner Michal Janotka. Sandra má základnu v Praze, takže mají vztah na dálku. "Přijedu do Brna, za pět dní si zase zabalím a jedu do Prahy. Pořád mám sbalenou tašku, jsem permanentně na cestách. Zvykla jsem si na to," říká moderátorka, která už se s partnerem baví i o založení rodiny.

"Spousta našich kamarádů má ted čerstvě děti, pokoukáváme po tom. Jednou taky budeme na řadě. Výhledově do roka to není, ale myslím, že je to blíž než kdy jindy," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám