Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jméno modelky Karolíny Krézlové se začalo ve všech pádech skloňovat letos na začátku roku, kdy vyšlo najevo, že se stala novým objevem nejrychlejšího muže planety Usaina Bolta. Poznali se loni v létě v Praze, když pracovala jako hosteska na akci, kde olympionik prezentoval firmu, která ho sponzoruje. V lednu už za ním jela na Jamajku, kde žije.

Dál se ale jejich vztah zřejmě nevyvíjel, anebo o něm vnadná kráska mlží. Každopádně to, že padla trojnásobnému olympijskému šampiónovi do oka, je docela pochopitelné. Super.cz získal poslední kolekci jejích fotografií, a i když není zrovna spoře oděná, její křivky stojí rozhodně za to.

Jednalo se o projekt Invekto, což je spojení ženské krásy a broušených drahokamů. Focení proběhlo 26.dubna v Praze v ateliéru Angelo Purgerta s modelkami Marií Smieškovou a Karolínou Krézlovou, dívky byly oblečené do šatů návrhářky Jany Jandové, šperky pro toto focení vyrobila designérka Anna Valentová. S třetí modelkou Monikou Stranělovou se fotilo o dva týdny později v Bruntále. Výtěžek z fotografií půjde na nadační fond dětské onkologie Krtek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám