Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Byli jsme u toho, když televize Prima natáčela další díl svého připravovaného seriálu Obchoďák. V seriálu rozhodně nepřehlédnete herce Ondřeje Sokola (52), který se zhostí výrazné role maskota obchodního centra.

Čerstvý držitel ceny TýTý v kategorii „Bavič roku“ se většinu času objevuje na place v kostýmech kuřete, zajíčka, telefonu nebo párku v rohlíku. Je asi zbytečné dodávat, že tato činnost je zejména v horkých dnech fyzicky náročná.

„Za běžného provozu tady mezi nic netušícími lidmi pobíhám jako maskot. Asi největší záhul dostává moje sebedůvěra," říká Ondřej, který ze srdce nenávidí všechny své kostýmy.

Sokol v jednu chvíli dokonce uvažoval, že by do oblečku navlékl nějakého kolegu a dělil se tak s ním o honorář. „Uvažoval jsem o tom, že bych polovinu honoráře dával nějakému kolegovi, který by se v tom kostýmu pařil za mě, ale bohužel si ho sundávám," vtipkoval Sokol a jedním dechem dodal: „Asi by to ale nešlo. Nikdo by to nezahrál lépe než já, i když by to měl na hlavě."

Ondřej Sokol je rád, že podobnou brigádu nemusel nikdy v životě dělat. „Je to taková práce, která je pro výjimečně talentované lidi nebo pro zoufalce. Horší práce snad ani neexistuje, možná jen pracovat jako operátor na erotické lince," směje se Sokol.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám