Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jaká matka, taká Katka, říká se. V případě americké herečky Lisy Rinny a jejích dcer to minimálně ve vkusu na módu platí dokonce u obou. A zatímco maminka se tentokrát držela hodně zpátky, její dcery si pozornost na červeném koberci vysloužily průsvitnými modely.

Všechny tři dámy se na udílení módních cen v Los Angeles sladily do klasiky, která nikdy nevyjde z módy – černo-bílé kombinace. A jak je vidět nejen u celebrit, z módy nevychází ani průsvitné látky. Mladší z hereččiných dcer Amelia Gray, která je aktuálně jednou z nejúspěšnějších modelek, vsadila na jednoduchý, lehce transparentní model v bílé barvě kopírující její tělo. Pod jejími šaty se pak zlehka rýsovaly vysoce vykrojené kalhotky a byla zřejmá absence podprsenky.

O tři roky starší Delilah, která si odbarvila na platinovou blond nejen vlasy, ale i obočí, pak zvolila černé šaty, v nichž jí prosvítalo celé ňadro. To asi nijak nevadilo jak jejímu příteli, herci Henrymu Eikenberrymu, tak ani otci Harrymu Hamlinovi, kteří si rovněž udílení cen nenechali ujít.

Dcery slavných rodičů, kdy maminku si zřejmě vybavíte ze seriálu Melrose Place či Tak jde čas a tatínka především ze Souboje Titánů, prozatím dávají přednost modelingu. Amelia získává jednu kampaň za druhou, a v jedné z těch posledních pro Marca Jacobse se dokonce blýskla i s maminkou.

Další články

Načítám