Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ruska Anne Vyalitsyna (26) patří mezi vyhledávané modelky, její doménou jsou především plavky. Jako jedna z mála je totiž stálicí prestižního plavkového vydání časopisu Sports Illustrated. Jenže jak vypadá její tělo v bikinách bez pózování lichotícího postavě a bez zásahu retušérů?

I takhle se dá trávit Den díkůvzdání - pláváním v moři a procházkami podél pobřeží. Jelikož Anne nepochází z USA, nemá potřebu jíst s rodinou krocana a raději si užije volný den po svém. Vytáhla tak svého fotografa a agenta v jednom Aliho Kavoussiho a v Miami si spolu užili trochu legrace.

Vyalitsyna, jejíž dobrou kamarádkou je Irina Shayk, se ve Sports Illustrated objevuje každoročně již od roku 2005. Kromě kampaní pro Chloé nebo Annu Molinari pracuje také pro Victoria’s Secret, a tak je právě její tělo považováno za zlatý důl. Jenže ve skutečnosti se Anne zdá být pouze hodně štíhlá, ale nějakými super sexy ženskými tvary rozhodně neoplývá. S hrudníkem o 81 centimetrech a rovným pasem se její postava zdá být poněkud chlapecká. Však posuďte sami ve fotogalerii...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám